Accident mortal! Vitezometrul i s-a blocat la aproape 160 km/h

5205

Un tânăr de 21 de ani din Runcu și-a pierdut viața în dimineața zilei de 1 ianuarie, el fiind prima victimă a unui eveniment rutier din acest an produs pe raza județului Gorj.
Acesta se afla pe scaunul din dreapta față al unui BMW condus de un prieten de-al său mai mare ca el cu cinci ani.
Accidentul a avut loc la intrarea în satul Frâncești, din comuna Peștișani, pe fondul deplasării cu viteză excesivă a autoturismului. Acul vitezometrului a rămas blocat la o valoare apropiată de 160 km/h, ceea ce este enorm de mult pentru porțiunea de drum pe care s-a produs nenorocirea. Șoferul, găsit ulterior cu o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool în aerul pur expirat, a pierdut controlul volanului după o curbă ușoară la stânga.
Mașina a ieșit în decor în partea dreaptă, a izbit un indicator rutier, după care a rupt pur și simplu un stâlp de beton, cu tot cu fiarele din interiorul acestuia, stâlp pe care era pus panoul de afișaj cu intrarea în comuna lui Constantin Brâncuși.
Cei doi tineri din mașină erau din Runcu, iar în urma celor întâmplate pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here