VIDEO: Ziua Națională a României, marcată în avans de preșcolarii grupei mari ai Grădiniței Nr. 31 Târgu-Jiu

3439

Deși vremurile pe care le trăiesc cei mici sunt unele dificile datorită aplicării învățământului online, cadrele didactice își dau silința și continuă activitățile la distanță cu copiii, chiar și cu mult sprijin din partea părinților. Astfel, în acest sens, preșcolarii unei grădinițe din municipiul Târgu-Jiu au marcat, în avans, Ziua Națională a României.

Un exemplu în acest sens este dat de către preșcolarii grupei mari ai Grădiniței Nr. 31 Târgu-Jiu care au pregătit un moment emoționant. ,,Noi suntem tricolorul, noi suntem România” sub deviza acestui slogan preșcolarii coordonați de prof. înv. preșcolar Popescu Ramona au sărbătorit Ziua Națională a României într-un mod inedit.
Copiii, îmbrăcați în straie populare, au cântat, au desenat și au recitat poezii în cinstea României. ,,Este foarte important ca încă de mici să ne cultivăm sentimentul de dragoste și devotament față de patria noastă. Mândri că suntem români transmitem din suflet iubire și sănătate tuturor, cu drag de 1 Decembrie”, a fost mesajul transmis de Ramona Popescu, profesor învățământ preșcolar.
,,Chiar dacă activitățile dedicate zilei de 1 Decembrie s-au desfășurat altfel decât în anii trecuți preșcolarii s-au declarat încântați de acestea, au aflat lucruri noi despre trecutul țării, au înțeles importanța acestor evenimente. Copiii au fost răsplătiți cu aplauze și îmbrățișări de către părinți și cadrele didactice”, a precizat directorul Grădiniței Nr. 31 Târgu-Jiu, prof. Camelia Bălănescu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here