Şeful TNL Gorj a demisionat

444

p1Cel care a condus, până de curând, organizaţia de tineret a PNL Gorj, Costin Cheznoiu, a demisionat din funcţia deţinută din vara anului trecut.

Reprezentanţii TNL (Tineretul Naţional Liberal) Gorj susţin că, din motive personale, Costin Cheznoiu ar fi demisionat din funcţie, deşi este cunoscut faptul că tânărul liberal ar fi fost tăiat de pe lista de delegaţi la Congresul PNL, de către conducerea PNL, cu avizul liderului partidului Dan Ilie Morega.

cheznoiu si sabinicaCheznoiu nu a fost însă singurul liberal căruia nu i s-a permis să îşi exprime votul la Congresul de la sfârşitul săptămânii trecute, şi alţi reprezentanţi cu funcţii în organizaţia de tineret având aceeaşi soartă, fapt care a creat destule nemulţumiri în rândul tinerilor liberali. În locul fostului preşedinte al TNL Gorj, Costin Cheznoiu, a fost numit, interimar, pe o perioadă de şase luni, Octavian Ghiţă, cel care avea o funcţie de vicepreşedinte în TNL. La baza acestei decizii a stat chiar hotărârea Delegaţiei Permanente a TNL, din 5 martie 2010. Octavian Ghiţă este membru PNL din anul 2003 şi a deţinut in perioada 2003 – 2010, funcţiile de preşedinte al organizaţiei TNL Novaci, membru al biroului Politic Judeţean al TNL Gorj şi vicepreşedinte al BPJ al TNL Gorj. În ceea ce priveşte situaţia excluderilor din PNL a Nicoletei Popescu, preşedinte CSL Târgu-Jiu, cunoscută drept secretară a fostului prefect Victor Banţa, a lui Alin Huică, vicepreşedinte al BPJ al TNL Gorj, a lui Dragoş Braicu, membru al BPJ al TNL Gorj şi a lui Cătălin Popescu, preşedinte interimar al TNL Târgu-Jiu, aceştia au avut câştig de cauză, parţial, la Curtea de Onoare şi Arbitraj a comunicat BPJ al PNL Gorj şi Curţii Teritoriale de Arbitraj Gorj deoarece până la soluţionarea contestaţilor depuse de membrii excluşi, aceştia îşi păstrează calitatea de membrii ai PNL, precum şi drepturile şi obligaţiile ce decurg din această calitate.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here