Investiție de șase milioane de lei, la Ursoaia. Va fi peste drum de primărie!

1187

Un centru cultural modern va fi înființat în comuna gorjeană Negomir. Acesta va fi construit în satul Ursoaia, peste drum de primărie.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții, a aprobat finanțarea proiectării și execuției „Construire Centru Cultural – proiect tip – Varianta V1, combustibil solid, sat Ursoaia, localitatea Negomir”. Valoarea proiectului este de 6,1 milioane lei, cu TVA, conform anunțului de atribuire publicat în SEAP.
„În urma ordinului de începere a lucrărilor de proiectare, constructorul are termen două luni, de la data de 20 iunie 2019, să realizeze proiectul tehnic, după care vor începe lucrările de construcție a centrului cultural. Centrul cultural va fi unul foarte modern, la standarde europene, și se va construi în satul Ursoaia, peste drum de primărie. Lucrările care se desfășoară pe raza comunei noastre – alimentare cu apă și canalizare menajeră, poduri, dispensar medical – au transformat localitatea într-un șantier”, au anunțat reprezentanții Primăriei Negomir.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here