Accident pe trecerea de pietoni, la Târgu-Jiu

863

Un pieton a fost acroșat de un autoturism, pe o trecere de pietoni din zona Gării Târgu-Jiu. Accidentul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 02.30. „Un tânăr de 25 ani, din Bălești, în timp ce conducea un autoturism auto dinspre Bulevardul Republicii, către strada 9 Mai, a acroșat un bărbat de 44 de ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.
Victima a suferit leziuni grave, iar în această dimineață a decedat la spitalul Târgu-Jiu”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

1 COMENTARIU

  1. Din cauza politiei rutiere si a celei locale. Acolo, agentii nu-si fac treaba, comitand neglijenta in serviciu, ii lasa pe soferi sa incalce absolut orice regula de circulatie, iar soferii considera ca au dreptul sa faca orice.
    Individul care a ucis azi-noapte un om, probabil ca nu va face inchisoare, deoarece se vor ocupa politistii si magistratii corupti ca sa-l scape.

    Langa sediul Politiei Rutiere ieri erau 17 masini parcate in zona de actiune a indicatorului „Oprirea Interzisa”, 3 masini pe trotuar, iar altele erau parcate in zona intersectiei si a trecerii de pietoni, desi este interzis prin lege.

    Regulament – Articolul 142
    Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor:
    e) pe trecerile pentru pietoni ori la mai puţin de 25 m înainte şi după acestea;;
    f) în intersecţii, inclusiv cele cu circulaţie în sens giratoriu, precum şi în zona de preselecţie unde sunt aplicate marcaje continue, iar în lipsa acestora, la o distanţă mai mica de 25 m de coltul intersecţiei;

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here