Drumuri de 100 de miliarde de lei! Strada Sf. Dumitru din Turceni, reabilitată de autoritățile locale

636

O stradă din Turceni se află în plin proces de reabilitare și modernizare, aceasta fiind una din cele șapte pentru care primăria a primit o finanțare consistentă de la Ministerul Dezvoltării. Mai exact, Primăriei Turceni i s-a aprobat o finanțare de 100 de miliarde de lei pentru reabilitarea a 13 kilometri și jumătate de drum. În Turceni se mai lucrează la canalizarea din Murgești și Jilț.

drum turceni (2)Dumitru Gâlceavă, primarul din Turceni, vizitează, zilnic, șantierele deschise pe raza localității fiind mulțumit de felul cum înaintează lucrările. De altfel, în Turceni se lucrează acum în cartierul “Stolojani”, unde pe strada Sf. Dumitru se realizează rigole, ca în final să fie asfaltată.

drum turceni (3)Aceasta este una dintre cele șapte străzi din oraș care, până la finalul anului, trebuie reabilitată și modernizată. “Acum se lucrează la două străzi, dar și la canalizarea din Murgești și Jilț. Ultima investiție cuprinde realizarea a 10 km de canalizare, finanțarea fiind de 40 de miliarde de lei pe Fondul de Mediu”, a declarat primarul Dumitru Gâlceavă.
drum turceni (4)Edilul susține că în oraș se mai află în construcție un bloc de locuințe sociale, care va cuprinde 40 de apartamente, investiția urmând să fie realizată în următorii trei ani pentru 90 de miliarde de lei. De asemenea, în oraș, ar urma să se mai facă un adăpost pentru câini, investiție de cinci miliarde de lei.
A.Stoica

drum turceni (5) drum turceni (6)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here