Lider: Angajații CEO riscă să aibă, oricând, accidente de muncă!

2163

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, a făcut public faptul că angajații din producție riscă oricând să aibă accidente de muncă. Și asta, pentru că CE Oltenia nu a făcut angajările necesare în subunitățile companiei, fapt care poate duce la sesizarea ITM Gorj de către liderul de sindicat.

Manu Tomescu a afirmat că liderii de sindicat ca Dumitru Pîrvulescu și Gabriel Căldărușe dau mesaje mincinoase când spun că nu există probleme de personal în CEO. ,,În toate subunitățile de producție ale acestei companii este un deficit acut de personal. Au început să ia oamenii dintr-o parte în alta fără să le mai facă protecția muncii la schimbarea locului de muncă. Le atrag atenția, să-i ferească Dumnezeu să se întâmple un accident de muncă, pentru că nu vor scăpa.
În viața mea nu am chemat ITM-ul, nu am făcut reclamații la ITM, dar de data asta nu-i voi ierta pentru că trebuie să demascăm acest mesaj mincinos că nu sunt probleme cu personalul în companie, când noi știm că în subunitățile de producție abia se descurcă oamenii. Când funcționam cu trei grupuri din trei, nu mai știau oamenii de ei, nu mai știau fiindcă îi chemau în ture de trei, adică ieșeau din schimbul 2, ajungea omul la 2 noaptea acasă, dimineața trebuia să se trezească la 5 să vină iar la muncă. În halul ăsta au fost obligați oamenii să muncească și, cu toate astea, sindicaliști care sunt pe blat cu conducerea companiei transmit mesaje că nu e nicio problemă.
În realitate sunt probleme foarte mari cu personalul din producție. Nu știu cum o fi în alte părți dar în subunitățile de producție oamenii fac față foarte greu în această perioadă foarte grea, foarte dificilă, dar liderii de sindicat transmit mesaje că totul e în regulă. Tocmai cei care ar fi trebuit să vorbească despre problemele cu care se confruntă angajații din producție”, a spus Manu Tomescu, la Radio Infinit.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here