Ziua porților deschise

1105

Spațiu creator și modelator de destine, Școala Gimnazială Nr. 1 Motru și-a deschis larg porțile sâmbătă, 27 februarie 2016, în faţa preşcolarilor şi a părinţilor interesaţi să o viziteze pentru a cunoaşte atât echipa cadrelor didactice, cât şi facilităţile oferite viitorilor elevi din clasele pregătitoare.
Cei prezenți la eveniment au aflat care este Metodologia de înscriere în clasa pregătitoare, au vizitat sălile de clasă și au urmărit un program artistic în care s-au regăsit muzica, teatrul, dansul şi momentele ziua portilor deschise motru (2)literare, organizat de elevii clasei a IV-a F, instruiți de doamna profesoară Tîrlea Ramona. Întâmpinarea invitaților a fost asigurată de directorul unității de învățământ, prof. Pîrvulescu Eduard și consilierul educativ, prof. Bejenaru Felicia, care au fost deschiși dialogului, au prezentat oferta educațională a școlii și au răspuns cu drag întrebărilor adresate de vizitatori.
ziua portilor deschise motru (4)Pentru ca vizita să fie mai plăcută pentru copii, cadrele didactice au organizat ateliere de lucru și creație: Activități practice (prof. Crăciun Dorina, Gionea Daniela, Semenescu Alina), Expoziții de mărțișoare și felicitări (prof. Brîndușescu Mariana, Băzăvan Constantin).
Însuflețită de glasurile cristaline ale copiilor, de privirea ocrotitoare a dascălilor prezenți Ardeiu Aurora, Bîrnoiu Maria, Cocîr Maria, Tudorache Daniela, Mladen Mihaela, Bărbulescu Aurora, școala a prins viață câteva ore.
ziua portilor deschise motru (5)Domnul inspector Popescu Ion a vorbit părinților și micuților despre miile de elevi care s-au format pe băncile acestei şcoli, în cei 50 de ani, despre sutele de dascăli care au modelat caractere, oferind oraşului învăţământ de calitate şi cât mai multe elite. Cu siguranță, mulți dintre micii vizitatori vor face parte din cele cinci clase pregătitoare de la Școala Gimnazială Nr. 1 Motru, în noul an școlar 2016-2017. Aici,
ziua portilor deschise motru (7)talentul lor va putea înflori și va fi înnobilat de munca atentă a unor cadre didactice dedicate meseriei lor deoarece la noi nu se poate trăi fără momente deosebite. Ochii copiilor ne privesc întrebându-ne: Ce vom mai face?
Noi îi înţelegem. O luăm de la capăt, căutăm, iscodim şi reuşim. Aşa va fi întotdeauna căci MÂINE VREM SĂ FACEM LUCRURI MAI BUNE DECÂT IERI!
Prof. Bejenaru Felicia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here