RoRec colectează deşeuri electrice la Turceni, Bumbeşti-Jiu şi Tismana

451

Echipele Asociaţiei RoRec vor fi prezente în localităţile gorjene Turceni, Bumbeşti-Jiu şi Tismana, unde vor desfăşura acţiuni de colectare a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice. Ca de fiecare dată, la aceste acţiuni sunt organizate şi tombole pentru cei care se debarasează de aceste deşeuri.

Localnicii din Turceni, Bumbeşti-Jiu şi Tismana sunt invitaţi să scape de deşeurile electronice şi electrocasnice, în perioada 21-23 august. Acţiunile organizate de echipele RoRec se vor desfăşura în intervalul orar 09.00 – 17.00, în fiecare dintre cele trei localităţi. Se va organiza şi o tombolă, premiile puse în joc fiind, în fiecare localitate. Produsele din tombolă sunt oferite de: Horecatech, Brands World, Robert Bosch. Premiile sunt: Arzător exterior trei ochiuri – 1 buc, Aspirator bagless – 1 buc, Polizor unghiular – 2 buc, Cafetieră – 2 buc. Extragerile au loc pe 21 august la Turceni, pe 22 august la Bumbeşti-Jiu şi pe 23 august la Tismana.

Cine este RoRec?
Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizaţie non-profit, formată de unsprezece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică prezenţi pe piaţa din România. Practic, Asociaţia RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică şi gestionează toate activităţile necesare colectării, tratării și reciclării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), asigurând, în acelaşi timp, eliminarea în siguranţă şi protecţia mediului, în conformitate cu legislaţia europeană în domeniu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here