Excelenţa sa Viorel Gârbaciu, apreciat de autorităţile judeţene

439

Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu, a primit miercuri în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Gorj “Diploma de Excelenţă” pentru cariera sa de ani de zile închinată culturii tradiţionale a Gorjului. Titlul onorific i-a fost înmânat de către preşedintele CJ Gorj, Ion Călinoiu.

Consilierii judeţeni au aprobat acordarea “Diplomei de Excelenţă” pentru 2013 lui Viorel Gârbaciu, directorul interimar al Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu, pentru meritele deosebite aduse Gorjului privind promovarea culturii tradiţionale. “De-a lungul vieţii, Viorel-Doru Gârbaciu, personalitate a vieţii gorjene, care și-a pus amprenta asupra promovării imaginii județului nostru, şi-a legat activitatea de două dintre cele mai importante segmente ale vieţii unei comunităţi: învăţământ şi cultură. Având în vedere calitatea sa de reprezentant de seamă al culturii gorjeneşti din ultimele trei decenii, precum şi activitatea sa performantă ca manager al Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu, domnul manager al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj a propus ca distincţia «Diplomă de excelenţă» pentru anul 2013, să fie acordată domnului Viorel-Doru Gârbaciu”, se arată în expunere de motive prezentată miercuri consilierilor judeţeni.
Picture 4125Gârbaciu a ţinut să mulţumească pentru “Diploma de Excelenţă”. “Vă mulţumesc tuturor, în viaţă treci prin bune, treci prin rele. Viaţa mea este şi sper că va mai fi cumva câtva timp un şir aproape neîntrerupt de bucurii pe care mi le-a adus profesia aceasta. Pentru că dincolo de dascăl, profesia mea este cultura şi aici am încercat să dau tot ce pot mai bun din mine pentru neamul meu gorjenesc”, a precizat Viorel Gârbaciu, directorul ŞPA Târgu-Jiu.
De asemenea, în cadrul aceleiaşi şedinţe pe versurile profesorului Viorel Gârbaciu şi interpretat de soprana Daniela Popescu şi formaţia Litua Band a Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu, consilierii judeţeni au ascultat imnul Gorjului “Ţara lui Brâncuşi”.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here