Ponta nu mai vrea alegeri în decembrie

521

Premierul Victor Ponta a declarat ieri, după ce a mers la secţia de votare şi şi-a exercitat dreptul de vot, că nu mai doreşte ca pe viitor alegerile să se desfăşoare în decembrie, atunci când condiţiile meteo sunt vitrege procesului electoral.

Prim-ministrul a precizat chiar că el a dorit încă de anul acesta ca alegerile să aibă loc la începutul lui noiembrie, dar cu acest lucru nu ar fi fost de acord liderii opoziţiei, aici fiind nominalizat direct Vasile Blaga. Liderul PDL a negat acuzaţiile ce-i sunt aduse, Ponta, în schimb, precizând că Blaga a sperat până în ultima clipă că partidul său va mai creşte în sondaje, dacă alegerile sunt împinse către sfârşitul anului.
“Sigur că m-am supărat încă odată astăzi pe acei încăpăţânaţi absurzi, de care m-am rugat să facem alegerile în noiembrie şi nu au vrut. Au zis că mai cresc ei în sondaje până în 9 decembrie. Nici nu au crescut ei în sondaje şi uite ce păţim acum. M-am rugat de ei să facem la începutul lui noiembrie, dar cu cine să te înţelegi”, a spus Ponta. Blaga chiar a rămas ieri împotmolit în drumul spre secţia de votare, premierul sperând că, astfel, măcar de acum încolo şeful PDL va fi de acord că alegerile nu mai trebuie organizate iarna. “Acum mă bucur că s-a blocat şi nu poate ajunge la secţia de vot cel care a fost contra. Credea că o să câştige nu ştiu cât. Nu a câştigat nimic. S-a blocat singur acolo. Uite ce se întâmplă, dar noi ne ocupăm şi îi deschidem şi lui secţia de vot”, a mai declarat Ponta.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here