Mașină nouă, de 30.000 de euro, pentru primăria din Arcani

119

Primăria comunei Arcani va beneficia de un autoturism nou, electric, prin Programul Rabla Plus. Bugetul estimat pentru această achiziție este de 150.000 lei fără TVA.
„Achiziția se derulează în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024. În prezent, în parcul auto al UAT Arcani nu există suficiente mijloace de transport pentru acoperirea tuturor necesităților operative ale instituției, iar cele existente sunt învechite și necesită cheltuieli mari privind reparațiile”, potrivit documentației.
Finanțarea din partea Administrației Fondului de Mediu se ridică la 120.000 de lei, restul de bani provenind de la bugetul local. Firmele interesate au termen până pe data de 15 octombrie să depună ofertele.
„Operatorii economici vor avea în vedere faptul că achiziția de autoturisme se va desfășura prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2020-2024, denumit generic Rabla Plus, la plată se va folosi un ecotichet în valoare de 120.000 lei + cofinanțare UAT”, se arată în caietul de sarcini.
Ofertele se departajează în funcție de preț, garanție, autonomie electrică. Livrarea mașinii se face cel târziu până pe data de 25 noiembrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here