Regal de muzică și poezie la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, luni, 19 februarie 2024, cu prilejul împlinirii a 148 de ani de la nașterea lui Constantin Brăncuși

915

În contextul aniversării a 148 de ani de la nașterea titanului de la Hobița, Constantin Brâncuși, părintele sculturii moderne, o altă manifestare culturală va marca acest eveniment chiar în data de 19 februarie a.c., ziua de naștere a sculptorului gorjean.
Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din municipiul Târgu Jiu va organiza astfel luni, 19 februarie 2024, de la ora 19.00, un recital de muzică și poezie cu actorii Teatrului Dramatic și membri ai Ansamblului Artistic Profesionist “Doina Gorjului”, Invitat special al evenimentului cultural va fi actorul Marius BODOCHI de la Teatrul Național din Capitală. De asemenea, în foaierul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu va fi organizată, cu începere de la ora 18.30, expoziția “Brâncuși. Ansamblul Monumental Calea Eroilor”.
Evenimentul cultural intitulat “Și iarăși voi zbura” este organizat de Primăria și Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu, Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare “Constantin Brâncuși”, Consiliul Județean Gorj și Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”. Așadar, toți cei pasionați de creația lui Brâncuși sunt invitați luni, 19 februarie a.c., la un regal de muzică și poezie intitulat “Și iarăși voi zbura”, cu prilejul aniversării a 148 de ani de la nașterea sculptorului Constantin Brâncuși, părintele sculturii moderne și cel care a revoluționat arta contemporană.
Marius Stochițoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here