Vîlceanu: Îmi voi da demisia

2945

Dan Vîlceanu a declarat, vineri, că își va da demisia din funcția de secretar general PNL.

„Având în vedere că colegi din BEx au primit un mesaj să vină într-o şedinţă, după aceea au primit un alt mesaj de la Secretariatul general, că e mâine şedinţă de BEx, vreau să vă spun că, în ceea ce mă priveşte pe mine, eu nu vreau să particip la un asemenea bâlci. La şedinţa de mâine eu voi anunţa demisia din funcţia de secretar general, urmând ca colegii care vor să facă lucrurile aşa, să le facă aşa cum le doresc, dar nu sub supravegherea mea”, a spus Dan Vîlceanu.

Întrebat dacă mai are şanse să rămână ministru în Guvernul Ciucă, deputatul de Gorj  a susținut că nu este „scopul lui să fie ministru toată viaţa”.

Florin Cîţu a pierdut sprijinul partidului, iar un congres PNL în care se va alege un nou preşedinte liberal ar putea fi convocat pe 10 aprilie.

2 COMENTARII

  1. Mare pagubă că îți dai tu demisia, era prea mare ptr tinie căciulă de secreta general al PNL, parcă și pe pecineaga îl …promovase câțu adjunctul tau.Niste inși au ajuns să conducă pnl ul.Acum vedeți în ce barca mai săriți,sportul vostru preferat, traseismul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here