Contracte pe 3 luni pentru închirierea de utilaje la CE Oltenia

1995

Complexul Energetic Oltenia închiriază vehicule de transport marfă, cu tot cu șofer. Contractele se vor încheia pe o perioadă de trei luni, iar pentru asta compania nu va organiza licitație. Procedura de achiziție este „negociere fără invitație prealabilă la o procedură concurențială de ofertare”, fiind un contract sectorial de servicii.
La începutul lunii trecute, compania anunța scoaterea la licitație a serviciului de închiriere a circa 50 de vehicule de transport marfă, cu șofer, pentru U.M.C: Rovinari, Rosia-Pesteana, Jilţ, Motru, Cariera Husnicioara și UPRUM Rovinari, spuma pusă la bătaie fiind de peste 13 milioane de lei.
„Prin contractarea acestor servicii cu caracter de regularitate se va asigura buna desfășurare a activității de aprovizionare continuă cu diferite piese de schimb şi materiale, transport pentru reparaţii a diferitelor subansamble, evacuarea diferitelor materiale din cariere în condiţii grele de drum şi în teren accidentat, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale, efectuarea reparaţiilor, reviziilor şi intervenţiilor la mecanismele utilajelor conducătoare din cadrul fluxurilor tehnologice şi/sau alte puncte de lucru din cariere, în condiții grele de drum și teren accidentat”, preciza compania.
Criteriul care va fi utilizat pentru atribuirea contractului de servicii este „cel mai bun raport calitate-preț”. Ofertele se deschid pe data de 17 februarie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here