AJOFM Gorj: Noi adrese de poștă electronică, puse la dispoziția beneficiarilor

3176

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj anunță că noua adresă de poștă electronică pusă la dispoziția beneficiarilor de către instituția județeană este ajofm.gj@anofm.gov.ro, vechea adresă de email nemaifiind funcțională.

,,De asemenea, anunțăm angajatorii din judeţul Gorj că adresa de email gj_lmv@gj.anofm.ro, la care erau comunicate locurile de muncă vacante, precum şi ocuparea acestora, nu mai este funcțională, locurile de muncă putând fi transmise la noua adresă de email a instituției, ajofm.gj@anofm.gov.ro, sau pot fi încărcate folosind serviciul on-line care este funcțional pe site-ul ANOFM, la secțiunea ,,Servicii on line/Angajatori”. Aici pot fi găsite toate informaţiile necesare pentru înregistrare şi autentificare. Menționăm faptul că rămâne funcțională platforma http://aici.gov.ro pentru solicitarea sumelor necesare pentru plata indemnizației acordate ca urmare a reducerii sau întreruperii temporare a activității, total sau parțial, ca urmare a efectelor epidemiei COVID-19, precum și pentru solicitarea măsurilor active de sprijin imediat pentru angajatori a căror activitate a fost redusă sau întreruptă”, au transmis reprezentanții AJOFM Gorj, prin intermediul unui comunicat de presă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care solicită obținerea indemnizației de șomaj pot transmite cererile și documentele doveditoare pentru solicitarea acestor drepturi on line, pe adresa gorj@anofm.gov.ro. Informaţii detaliate precum și formularele necesare pentru beneficiari se găsesc pe site-ul: www.anofm.ro/Persoanefizice/Formulare și www.anofm/Persoane juridice/Formulare. În realizarea comunicării electronice, AJOFM GORJ va respecta prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) precum și prevederile legislației naționale incidente în materia prelucrării datelor cu caracter personal. ,,Menționăm că dacă un beneficiar refuză să utilizeze comunicarea electronică și se va prezenta la sediul AJOFM Gorj, i se vor prelua cererea, formularele și documentele, sau, după caz, va fi programat într-o zi și la o oră stabilite de comun acord în vederea depunerii acestor documente”, precizează AJOFM Gorj.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua!
    Mă numesc Scafîcea Lăcrimioara și aș dori să-mi trimteți on -line cererea pentru Formularul U1 fiindu-mi necesar în Spania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here