Rețeta săptămânii – Prăjitură cu biluțe de nucă de cocos și mascarpone

2228

Ingrediente
660 ml smântână lichidă pentru frișcă cu minimum 30% grăsime, 500 g brânză mascarpone, 2 linguri zahăr pudră, 300 g pișcoturi pentru tiramisu, 500 g biluțe de cocos cu umplutură

Mod de preparare
Se mixează smântâna lichidă pentru frișcă și se adaugă treptat zahărul și brânza mascarpone. Se tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunea de 24 x 28 cm.
Se așează un rând de pișcoturi unul lângă altul. Peste stratul de pișcoturi se întinde uniform crema cu mascarpone. Se așează un nou strat de pișcoturi și se distribuie uniform crema rămasă. Deasupra se așează biluțele de cocos cu umplutura una lângă alta. Înainte de a porționa, se pune prăjitura la frigider timp de câteva ore.
Poftă bună!
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.