Avrămescu, după eşecul cu Filiaşi: ,,Nu au fost peste noi ca joc”

4272

Gilortul Târgu Cărbuneşti a pierdut primul joc din noul sezon competiţional. Trupa lui Alex Avrămescu a fost învinsă pe teren propriu de către CSO Filiaşi, scor 1-3, după un meci cu trei eliminări. Oaspeţii au punctat primii prin Ghighilicea (`20), dar Meliţă a restabilit egalitatea în ultimul minut al reprizei. Jucătorul vizitatorilor a reuşit dubla în minutul 68, când gorjenii se aflau în inferioritate numerică. Echipa din Cărbuneşti a alergat după golul doi, dar tot doljenii au înscris, de data aceasta în urma unui contraatac. Golul a purtat semnătura lui Creţu (`83). De notat că la acest meci amfitrionii au avut mari probleme de efectiv, au început partida cu 5 juniori, iar pe parcursul actului secund a trimis în teren alți 3 jucători U20. De altfel, Alex Avrămescu a declarat că doar patru fotbalişti ai Gilortului folosiţi sâmbătă aveau meciuri la Liga 3. Este vorba despre Dolcescu, Codin, Sorea şi Cîrstoiu.,,Diferenţa între cele două echipe nu a fost aşa de mare, dar ei au dat dovadă de pragmatism, au făcut mai puţine greşeli şi ne-au taxat. Nu pot să spun că au fost peste noi ca joc, a fost un meci echilibrat şi eu spun că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. Eu am fost mulţumit de echipă, din cauza accidentărilor şi suspendărilor au jucat foarte mulţi tineri, nu am putut alinia cel mai bun unsprezece al nostru. Băieţii au avut o atitudine bună”, a precizat Avrămescu. ,,Am dominat, ne-am creat foarte multe ocazii de gol, mai ales în repriza secundă, când ei au cam căzut fizic. Experiența noastră și-a spus cuvântul în acest meci“, a declarat antrenorul secund al CSO Filiași, Cosmin Fruntelată. Pentru formaţia noastră urmează partida de la Severin cu FC U Craiova, echipă ce şi-a anunţat intenţiile de promovare. Până atunci, Gilortul speră să legitimeze alţi doi fotbalişti, dar şi un antrenor principal. ,,Presiunea este doar pe ei, nu pe noi. Avem doar de câştigat din acest meci”, a punctat Avrămescu.

Gilortul Târgu Cărbuneşti – CSO Filiași: 1-3 (1-1)
Gilortul: A. Paștiu – Buzurin, Dolcescu, Cocioabă, M. Paștiu (75’ Ancuța) – Cîrstoiu, Sorea – Almăjanu, Codin (67’ Dumitru), Bubuioc (67’ Gîlceavă) – Meliță (cpt.). Antrenor: Alexandru Avrămescu.
CSO Filiași: Medieanu – Ungur, Lupu, Vulpe, Almic – Kovari (57’ Crețu), Calu, Ștefan (61’ Baciu), Crușoveanu (cpt., 83’ Pătrașcu) – Armășelu (73’ Mirescu), Ghighilicea. Antrenor: Gheorghe Ciurea.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here