UPDATE/ VIDEO: Fiul unui fost lider al lumii interlope din Deva, în arestul IPJ Gorj

1324

UPDATE, ora 17.44 – Suspectul va fi eliberat după cele 24 de ore petrecute în arestul IPJ Gorj. Decizia a fost luată de procurorul de caz, fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Tânărul de 26 de ani, din județul Hunedoara, acuzat că a agresat un om de afaceri din Târgu-Jiu, pe 2 iulie, în timp ce se afla pe o stradă din oraș, în apropierea locuinței, este fiul unui fost lider al lumii interlope din Deva, zis ”Mărgan”.

Acesta a fost reținut, aseară, pentru 24 de ore. Al doilea agresor nu a fost prins, deocamdată. ”La data de 8 iulie, în continuarea cercetărilor în cauza penală privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, fapte comise la data de 2 iulie asupra unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, de către persoane necunoscute, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj au acționat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat de 26 de ani, din comuna Vețel, județul Hunedoara, bănuit de comiterea infracțiunilor. Bărbatul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 68 Vețel, județul Hunedoara, fiind încătușat de polițiști și condus la sediul IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here