FOTO: Un polițist din Târgu-Jiu, aflat în timpul liber, a ajutat la prinderea hoților care au spart o casă de pariuri din Târgu-Jiu

3018

Un poliţist aflat în timpul liber a ajutat, azi-noapte, la prinderea autorilor jafului petrecut la o casă de pariuri din Târgu-Jiu.  Agentul șef adjunct Valentin Oproiu, în vârstă de 39 de ani, i-a văzut pe fereastră pe cei trei bărbați care aveau cagule pe față și le-a oferit detalii colegilor de la Biroul de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, care erau deja la fața locului.

”Agentul șef adjunct Oproiu Valentin, în vârstă de 39 de ani, este polițistul care, aflându-se în timpul liber, a contribuit la prinderea celor trei persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițistul își desfășoară activitatea in cadrul Politiei municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publică”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Trei bărbați de 26, 27 și 34 de ani, din Petroșani, care purtau cagule pe față au intrat, azi-noapte, în jurul orei 01.00, într-o casă de pariuri de pe strada 1 Decembrie 1918, din Târgu-Jiu şi au furat aproximativ 16.000 de lei. Autorii au fost prinși la scurt timp după comiterea faptei.

Potrivit unor surse judiciare, în momentul în care au observat că polițiștii se află pe urmele lor, autorii au abandonat mașina, au aruncat banii sub un autoturism, iar unul dintre ei a intrat în curtea unui fost magistrate, unde a fost imobilizat de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here