Fosta directoare a DSV Gorj, transferată de la Primăria Rovinari la inspecția de Frontieră Moravița

8664

Primăriei Rovinari i s-a cerut, în scris, transferul în interesul serviciului a salariatei Ana Guță, fost director al DSV Gorj, în Postul de Inspecție al DSVSA Timiș de la Frontiera Moravița. Aici, salariata de la Gorj și-a început serviciul, din 1 septembrie, în postul de consilier superior. Ana Guță este soția candidatului la Primăria Târgu-Jiu, Horațiu Nicolae Guță.

Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș, reprezentată de directorul executiv Alin Flavius Nicolară, a solicitat pe 31 august Primăriei Rovinari transferul în interesul serviciului a salariatei Ana Guță. Aceasta ocupa postul de șef Serviciu SPAS al Primăriei Rovinari, post ocupat prin concurs din luna martie a acestui an.
Primarul Robert Filip a acceptat transferul definitiv al salariatei sale urmând să scoată postul acesteia la concurs.Solicitarea venită din județul Timiș arată aprecierea de care se bucură fosta directoare a DSV Gorj acolo, știut fiind că interesele politice din județul Gorj au oprit revenirea acesteia în instituția pe care aceasta a condus-o ani buni.
ANAMARIA STOICA

2 COMENTARII

  1. …………………Solicitarea venită din județul Timiș arată aprecierea de care se bucură fosta directoare a DSV Gorj acolo, știut fiind că interesele politice din județul Gorj au oprit revenirea acesteia în instituția pe care aceasta a condus-o ani buni…………………….

    A FOST CONDAMNATA PENAL !!!!!!!! STATUTUL DE FUNCTIONAR PUBLIC AR TREBUI SCHIMBAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here