Ziua Porţilor Deschise la posturile de poliţie din judeţ

507
„Prevenirea în sistem integrat a criminalităţii în mediul rural”! Aceasta a fost tema de ieri a acţiunilor poliţieneşti din cadrul „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”, care se desfăşoară în perioada 21-25 septembrie. Pe parcursul întregii zile, posturile de poliţie de pe raza localităţilor rurale ale întregului judeţ au avut porţile deschise.

Elevii claselor I-IV, însoţiţi de învăţători sau de părinţi, au putut vizita locaţiile unde îşi desfăşoară activitatea poliţiştii.

De asemenea, tot ieri, la sediile posturilor de poliţie din Schela, Turcineşti, Bumbeşti Jiu, Muşeteşti şi Bălăneşti, au avut loc întâlniri cu reprezentanţii Autorităţii Teritoriale a Ordinii Publice. De la orele 13, în Albeni s-a desfăşurat concursul „Permis de biciclist2, organizat în parteneriat cu ONG „Tinerii luptă împotriva viciilor mileniului III”-Craiova. „Elevilor claselor primare li s-au propus mai multe activităţi, printre care, aceştia au fost şi testaţi cu privire la regulile de circulaţie despre care au luat deja cunoştinţă de la şcoală sau din familie. Mai apoi, poliţiştii le-au prezentat multe alte reguli, de care sperăm că vor ţine cont”, ne-a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here