Ziua H a Justiţiei şi a CCR!

265

Acest gând bun l-am preluat dintr-o minunată carte „Harul Divinei Înţelepciuni”, scrisă de Preot iconom Alexandru E. Cornoiu şi Ing. prof. Carmen Cocan, apărută la editura MĂIASTRA Târgu Jiu – 2012.

Fie ca înţelegând-o cum se cuvine, aserţiunea lui Iacob să ne dea puterea de a fi încrezători în puterea răbdării şi apropierea dreptăţii pentru cei mulţi. Iar la referendumul din 29 iulie s-au prezentat la vot aproape 8,5 milioane de votanţi. Aşa că, indiferent ce va decide azi Curtea Constituţională a României, Ziua H a Justiţiei şi a îndepărtării Satanei de la cârma ţării să se apropie.
Chiar dacă actuali sau foşti lideri ai PDL-ului, precum Emil Boc cel fără de ruşine, ca şi stăpânul său Traian Băsescu, înainte de a sporovăi necugetat, cum că românii trebuie să se întrebe cât costă acum moneda euro, ar face mai bine să tacă. Partidul stat, fost vroiam să zic, e din ce în ce mai pirpiriu, din moment ce preşedintele suspendat Traian Băsescu a avut nevoie de agentul electoral Viktor Orban ca să-l ajute la referendumul pentru demiterea sa. Iar dacă Emil Boc avea o portavoce în Traian Băsescu, primul ministru Victor Ponta gândeşte cu capul său şi are voie să anunţe că: „România este printre puţinele ţări cu creştere economică în trimestrul doi al acestui an”. Chiar şi specialiştii Băncii ING susţin că indiferent care va fi decizia Curţii Constituţionale a României, aceasta nu va influenţa cu nimic paritatea leu-euro.
La vestea bună anunţată de premier, mai adăugăm că MAI şi INS, deci Guvernul Ponta a trimis la CCR listele electorale permanente. Pe care le contestă, aţi ghicit!?, sper, Balaurul Băsescu. Acela care-a bulversat societatea românească, nu doar a sărăcit România!, încât dacă după Ciuma roşie-bolşevică(de sorginte sovietică, de-acolo de unde-a venit şi tatăl lui Zeus, pre numele său Braunovici!) care-a durat 50 de ani, nici de Ciuma lui Băsescu-Caragea nu vom putea scăpa prea curând!
Altfel, Guvernul îşi vede de treabă şi nu răspunde calomniilor josnice ale puţinilor lideri portocalii care-au mai rămas. Judecătoarea Mona Pivniceru şi-a dat demisia din CSM şi revine la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de unde-ar putea fi detaşată la Guvern. Domnia sa fiind nominalizată de primul ministru Victor Ponta pentru portofoliul Justiţiei. Numai că şi CSM face parte printre instituţiile impregnate cu „băsei” plătiţi gras şi cu prime de concedii, tergiversând luarea unei decizii. Cu toate că se anunţase pentru luni, 20 august, Plenul CSM s-a amânat fără o motivaţie coerentă pentru miercuri.
Numai aşa ca să încurce treburile Guvernului, aşteptându-se controversata hotărâre a CCR, ce va fi dată sau nu astăzi, marţi, 21 august. Datele transmise de către Guvern ieri către CCR validează referendumul pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu.
La final, să reproducem o declaraţie a primului ministru Victor Ponta: „Abuzurile procurorilor reprezintă o lovitură de stat. Se încearcă schimbarea referendumului”. Mai ales că, nici nu se putea altfel, Curtea României, şi nu a curteanului Băsescu, ne mai poate obliga să-l suportăm încă doi ani pe Balaurul(scorpion, după zodie) Băsescu!
Ion Predoşanu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here