Zeci de studenți la Medicină, în practică la SJU Târgu-Jiu

377

Peste 80 de tineri din întreaga ţară se află la Târgu-Jiu, în această perioadă. Ei sunt studenţi la Medicină, în diverse centre universitare, şi au venit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru a-şi desfăşura stagiul de practică. La finalul acestuia, viitorii medici vor primi adeverinţe care atestă efectuarea practicii.

În secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu şi-au făcut apariţia figuri noi. Este vorba despre mai mulţi tineri care studiază Medicina şi care au ales să-şi efectueze stagiul de practică la SJU. “Avem în practică peste 80 de studenţi, proveniţi din toate centrele universitare din ţară. Ei desfăşoară activităţi specifice, în funcţie de anul de studiu. Practica durează două săptămâni, iar la final fiecare tânăr primeşte o adeverinţă tip, pe care o completează şeful de secţie, respectiv şeful UPU”, a declarat Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Studenţii dau dovadă de seriozitate şi profesionalism şi se implică activ în activităţile medicale ale unităţii, sub directa coordonare şi supraveghere a medicilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here