Zeci de posturi vacante la Spitalul Județean. Nu sunt pentru medici!

4260

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu face angajări. Nu vorbim de posturi de medici, ci de asistenți medicali, infirmiere, registratori medicali sau îngrijitoare. În total, 25 de posturi au fost scoase la concurs. Dosarele de înscriere se depun până pe data de 3 septembrie.

Cel mai mare spital din județul Gorj angajează cinci asistenți medicali debutanți la UPU-SMURD, cinci infirmieri debutanți, patru îngrijitoare, trei asistenți medicali principali, doi registratori medicali debutanți, un asistent de farmacie principal, un asistent medical principal la secția de hemodializă, un asistent medical debutant la Secția Pediatrie, un infirmier la secția Chirurgie Generală I şi un autopsier debutant la Serviciul de anatomie patologică.
Dosarele de înscriere se depun până pe data de 3 septembrie, ora 16.00, la secretariatul comisiei de concurs – Serviciul RUNOS din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, din str. Progresului, nr. 18.
Taxa de concurs este de 100 de lei pentru asistenți medicali, registratori şi autopsier şi de 50 de lei pentru infirmieri şi îngrijitoare. Banii se achită la casieria spitalului.
Concursurile încep după data de 11 septembrie şi se întind până în a doua jumătate a lunii octombrie. Proba scrisă constă în rezolvarea unui test grilă. Participă la interviu doar candidații care au obținut cel puțin 50 de puncte la proba scrisă.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here