Zeci de elevi, în practică la Jandarmeria Gorj

747

Zeci de elevi ai Școlii Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica”, din Drăgăşani, se află, de miercuri, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj. Stagiul se va încheia pe 31 august 2018. ”Timp de 640 de ore, din care 8 ore pe zi, un număr de 39 de elevi din anul I de studiu de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi, Grigore Alexandru Ghica Drăgăşani, vor efectua stagiul de practică la Jandarmeria Gorj. Miercuri, elevii s-au prezentat la sediul unității și în cadrul unei întâlniri cu comanda unității au fost repartizați la subunitățile de ordine publică pentru parcurgerea etapei I din cadrul stagiului, participând și la instructaje specifice. Pentru valorificarea cunoștințelor și a competențelor dobândite, precum și pentru dezvoltarea deprinderilor practice, elevii vor fi repartizați să desfășoare activități în două etape, prima etapă fiind în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică iar în cea de-a doua etapă în cadrul structurilor de pază și protecție instituțională ale inspectoratului din municipiile Târgu-Jiu și Motru și în localitățile Bumbești Jiu, Novaci, Târgu-Cărbunești, Runcu și Rovinari. Elevii vor fi îndrumaţi pe întregul stagiu de practică de către tutori profesionali care vor executa misiuni specifice împreună și vor aprecia la finalul stagiului activitatea desfășurată de către aceștia
La finalul stagiului de practică, în urma analizei activității desfășurate de către elevi vor fi înaintate instituției de învățământ aprecierile privind rezultatele obținute”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj.
La final, tinerii vor fi evaluați de către o comisie stabilită la nivelul unității, iar rezultatele obținute vor fi transmise la școală.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here