Zbor cu parapanta, la 71 de ani

1902
DCIM100GOPROG0093984.

Gorjeancă Maria Caralicea, în vârstă de 71 ani, a reușit să le dea lecții de curaj și adrenalină tinerilor prezenți la competiția „Air Wolf Festival”. Septuagenara, bunica unui dintre arbitri, a zburat cu parapanta, în afara concursului, la zborul de agrement. Ea a fost însoțită de Adrian Buzan – pilot motoparapană și președinte Phoenix Club ‘89 București.

O adevărată lecție de viață le-a „predat”, fără să vrea, Maria Caralicea, tuturor participanților la „Air Caralicea Maria 3Wolf Festival”. Plină de curaj și dornică să-și depășească limitele, femeia și-a sfidat vârsta de 71 de ani și s-a bucurat, împreună cu Adrian Buzan – pilot motoparapană și președinte Phoenix Club ‘89 București, de un zbor memorabil deasupra localității Baia de Fier. Sigură pe ea, Maria Caralicea s-a și fotografiat alături de nepotul său – Alin Caralicea, arbitru în cadrul competiției „Air Wolf Festival”, de Gabriel Dan Chiriac, președintele White Wolf Club Baia de Fier, și de pilotul Adrian Buzan.

12 și 71 de ani, limite de vârstă la zbor cu parapanta
Caralicea Maria 4Nu doar septuagenara Maria Caralicea a impresionat la „Air Wolf Festival”, ci și Raluca Coconețu, o fetiță de doar 12 ani, care a avut curajul să experimenteze un zbor deasupra localității Baia de Fier.
Gabriel Dan Chiriac, președintele Clubului White Wolf Baia de Fier spune că zborul de agrement, la care au participat Maria Caralicea și Raluca Coconețu, s-a desfășurat în afara concursului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here