White Wolf a organizat a V-a ediţie a Taberei de artă plastică

410

Toamna se numără bobocii. Deşi zicala venită din bogata experienţă bătrânească şi-a dovedit de nenumărate ori valabilitatea, schimbările “climatice” au mai adus corecţii bagajului de vorbe de duh populare. În plină iarnă, la Baia de Fier, “bobocii” – şi nu numai – în ale artelor plastice, s-au reunit în cadrul ediţiei a cincea a Taberei anuale de artă plastică.

Aşa cum ne-a obişnuit, Clubul Montan White Wolf Baia de Fier se încăpăţânează să organizeze cele mai captivante activităţi recreativ – educative în care sunt angrenaţi din ce în ce mai mulţi tineri. Tabăra de artă plastică este una dintre acţiunile marca White Wolf. În acest an accentul s-a pus, alături de deja consacrata pictură pe sticlă,  pe arta modelării hârtiei. Au fost demonstraţii şi lucrări practice de origami şi tehnica serveţelului.

Noutăţi pentru participanţi
toamnaLa ediţia cu numărul V a Taberei anuale de artă plastică, pentru diversitate, cursanţii au fost iniţiaţi şi în familia gablonzurilor. Subiectul a fost atins doar tangenţial şi se doreşte de către organizatori – Montan Club White Wolf – ca ediţia a şasea, ce a fost programată deja în vara anului viitor, să fie dedicată integral tehnicilor de manufacturare a bijuteriilor.
Arta, în toate firmele sale, este un domeniu cu care tinerii trebuie să se împrietenească de la vârste fragede. Tocmai de aceea, eforturile reprezentanţilor Clubului White Wolf sunt depuse tocmai pentru a le insufla tinerilor dragostea pentru frumos şi de a le cultiva simţul artistic.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here