Weber şi-a stopat turul electoral la Târgu-Logreşti

323

Mihai Weber, candidat al Uniunii Social Liberale pe Colegiul 2 Camera Deputaţilor, şi-a continuat turneul electoral joi, 6 decembrie 2012, sub sloganul “Alegem împreună!”, în comunele gorjene Bustuchin şi Târgu-Logreşti.

Astfel, începând cu ora 10.30, însoţit de reprezentanţi ai autorităţilor locale, dar şi de echipa de campanie, care a împărţit materiale electorale, candidatul s-a întâlnit, din poartă în poartă, cu locuitorii din Bustuchin, care l-au primit cu încredere şi speranţa schimbării în bine. Oamenii şi-au exprimat nemulţumirile lor, legate de fosta guvernare PDL, care, după cum au precizat, i-a dus “la sapă de lemn”. Şi locuitorii din Târgu-Logreşti i-au cerut viitorului deputat de Gorj pe Colegiul 2, Mihai Weber, care s-a deplasat în mijlocul lor după ora 13.30, că, împreună cu ceilalţi parlamentari USL care vor câştiga alegerile din 9 decembrie, să nu mai permită celor din PDL “să îşi bată joc de o ţară întreagă şi să sărăcească populaţia”, asigurându-l, totodată, că duminică vor participa în număr mare la vot şi vor alege candidaţii Uniunii Social Liberale. “Noi vom veni la vot duminică. Este singura noastră şansă la schimbarea în bine. Dacă ratăm şi acum, să nu se mai plângă nimeni că o duce rău din cauza PDL-iştilor, ARD-işti sau cum le-o mai spune. N-om fi noi proştii proştilor să nu ştim că tot ai lui Băsescu sunt…Şi-au bătut joc de noi toţi, nu mai suportăm…Aşa că o să mergem duminică să votăm USL-ul”, a spus unul dintre localnici.

“România puternică”
La rândul său, Mihai Weber, candidatul USL pe Colegiul 2 Camera Deputaţilor, i-a asigurat pe locuitorii din cele două comune gorjene că, odată ce USL va câştiga alegerile, având majoritate în Parlament, şi va forma Guvernul, aleşii vor pune în practică Programul de guvernare, intitulat “România puternică”, ce are în prim plan omul şi necesităţile sale, precum şi îmbunătăţirea nivelului de trai al românilor. Vineri, 7 decembrie 2012, în ultima zi de campanie electorală, candidatul Uniunii Social Liberale pe Colegiul 2 Camera Deputaţilor, va fi prezent în mijlocul locuitorilor din oraşul gorjean Târgu-Cărbuneşti, unde va discuta cu localnicii despre importanţa prezenţei la vot pe 9 decembrie, dar şi a câştigării alegerilor de către USL şi formarea unui Guvern USL, avându-l ca premier pe Victor Ponta, care, cu siguranţă, va realiza multe pentru judeţul Gorj, dar şi pentru ca viaţa românilor să se schimbe în bine.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here