Weber: PSD nu va vota noul Guvern

893

PSD a decis să nu voteze viitorul Guvern. Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, spune că „guvernul opoziției” nu are legitimitate. „Logica votului de la moțiune ne arată că Opoziția ar trebui să treacă lejer un Guvern, indiferent de culoarea politică. Prin urmare, PSD nu va susține un Guvern al Opoziției, care oricum nu are legitimitatea votului popular”, a transmis Weber.
Acesta are un mesaj și pentru primari. „În același timp, vreau să le transmit primarilor că vor fi făcute toate plățile care să asigure funcționarea UAT-urilor. De asemenea, proiectele aflate în analiză pe FDI vor fi în continuare aprobate, până la numirea unui nou Guvern”, anunță Weber.
În acest context, el le dorește viitorilor guvernanți să continue proiectele demarate de Guvernul PSD și să ducă la bun sfârșit măcar jumătate din numărul de proiecte realizate de PSD. „Le mai doresc să realizeze o creștere economică, cel puțin la nivelul pe care PSD a reușit să-l atingă în această guvernare, așa «dezastruoasă» cum a fost ea considerată de unii”, a conchis Weber.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here