Vrâncean acuzat că a furat trei mașini din Gorj

404

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Jariştea, judeţul Vrancea, a fost reținut, vineri, sub acuzația că a furat trei autoturisme de pe raza județului Gorj.
,,La data de 6 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 21 de ani, din comuna Jariştea, judeţul Vrancea, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt.
Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, la data de 5 septembrie, tânărul ar fi sustras,de pe raza localităţii Polovragi, două autoturisme aparţinând unei femei de 59 de ani, respectiv unui tânăr de 24 de ani, ambii din comuna Polovragi, care erau neasigurate, cu cheile în contact, parcate la poarta locuinţelor. Totodată, din cercetările efectuate de poliţişti a mai reieşit faptul că tânărul ar mai fi sustras, la data de 4 septembrie, un alt autoturism aparţinând unui bărbat, de 48 de ani, din aceeaşi localitate”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj. Toate cele trei autovehicule au fost recuperate de poliţişti şi restituite proprietarilor.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here