Voicu, mic şi nu ştie nimic! – Vicepreşedinte PNL, cu lecţia neînvăţată la Târgu-Jiu

122

IMG_4478Mihai Voicu, vicepreşedintele PNL, anunţat cu aplomb de către preşedintele organizaţiei liberale, Dian Popescu, drept “al doilea om în partid, după Crin Antonescu”, şi-a cam dat cu stângu’n dreptu’ la Târgu-Jiu.

Politicianul, probabil bine pregătit cu problemele de la nivelul Bucureştiului şi a unora dintre judeţe, a dovedit că nu ştie mai nimic din problemele cu care se confruntă gorjenii şi judeţul nostru. Cu toate acestea, s-a lăsat convins de şeful organizaţiei liberale gorjene să dea ochi cu ziariştii din provincie, pentru a le transmite cum vede el că stăm noi gorjenii cu regionalizarea.

La finalul primei lecţii, vicepreşedintele PNL, prezent în Gorj cu scop cultural(adică acela de a participa la o manifestare de la Ţicleni), şi-a cam uitat vorbele acasă. Întrebat dacă poate să enumere câteva probleme cu care se confruntă gorjenii, Voicu a început să bâlguie câte ceva despre şomaj, dar a recunoscut că nu ştie ce rată a şomajului este în judeţul Gorj. Deşi, Dian Popescu i-a luat apărarea, Voicu a făcut ciocul mic până la finalul întâlnirii cu presa, organizată la sediul PNL Gorj, din Târgu-Jiu. Enervat că al său coleg a fost pus în încurcătură, Dian Popescu a menţionat că întrebările ziariştilor către Voicu, cele fără răspuns din partea politicianului de la centru, ar fi doar “cancanuri”, liberalul gorjean considerând astfel că politicienii care ne vizitează de la centru, nici nu ar trebui să ştie nimic despre Gorj ori despre gorjeni.

Norica: la Morega da, la Dian ba

De altfel, faptele “de vitejie” ale unor politicieni gen europarlamentarul Norica Nicolai, venită în Gorj ca urmare a amiciţiei cu deputatul independent Dan Ilie Morega, dar apoi absentă total după ce partidul şi-a schimbat conducerea, sunt cunoscute la nivelul PNL. Să nu uităm de europarlamentarul Buşoi, care după ce a fost ales în funcţie a uitat unde este Gorjul şi pe hartă, deoarece nu a mai călcat deloc prin judeţul nostru. Şi-a aşezat însă, pe o uşă din interiorul sediului PNL Gorj, numele şi funcţia obţinută, şi ca urmare a voturilor din Gorj, dar apoi a uitat de problemele gorjenilor şi de audienţele lunare pe care le promitea la Târgu-Jiu.

Cu toate acestea, trebuie să fim mulţumiţi că politicienii de la centru ne vizitează şi ne studiază, evident, ca pe nişte exponate de muzeu.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here