Vlăduleanu vrea al treilea mandat la Bâlteni

303

vladuleanuPrimarul de la Bâlteni nu ia în calcul posibilitatea de a nu mai candida pentru funcţia de primar la alegerile locale de anul următor. Acesta îşi doreşte să poată continua proiectele începute şi nu i-ar conveni ca altcineva să vină să îi ducă mai departe munca.

„Nici nu intră în discuţie să nu candideze pentru un nou mandat la anul. Ar fi păcat de munca mea. M-am ocupat de reţelele de canalizare şi am asfaltat 40 la sută din drumurile săteşti din comună. Mi-ar părea rău să las lucrurile şi lucrările neterminate”, a declarat edilul de la Bâlteni. Acesta se află în prezent la cel de-al doilea mandat de primar al comunei, şi se arată satisfăcut de modul cum în toţi aceşti ani proiectele întocmite pe fonduri europene i-au fost aprobate. El se arată mândru şi de deputatul Cosmin Popescu, care a candidat pentru funcţia din Parlamentul României pe colegiul din care face parte şi comuna Bâlteni. „Datorită lui Cosmin Popescu mi-au fost aprobaţi o asfaltare pentru zece kilometri de drum şi multe alte proiecte. Am o legătură strânsă cu el, deoarece este singurul din Gorj care se implică în problemele oamenilor care l-au ales în funcţia pe care o deţine. El chiar pune suflet în ceea ce face şi nu a ţinut cont de culoarea politică a primarilor. Ca acest deputat ar trebui să fie toţi senatorii şi deputaţii, să se implice, şi, menţionez că, în comuna Bâlteni, el vine cel puţin o dată pe săptămână. Mi-aş dori să mai prindă un mandat de parlamentar”, a mai spus primarul Vasile Vlăduleanu.

„Pe Greblă l-am văzut decât la TV”

primaria balteniLa polul opus, primarul comunei Bâlteni se arată dezamăgit de pesedistul Toni Greblă, cel care a candidat şi a fost ales pe colegiul de la Bâlteni. „Eu i-am ajutat pe toţi deputaţii şi senatorii care au venit la Bâlteni pentru a-şi face campanie. Nu am pus barieră în localitate şi i-am lăsat să spună tot ce au vrut. Pe Greblă nu l-am văzut decât la televizor şi, să nu uite că, în comuna Bâlteni, sunt 6.500 de votanţi care îl vor descalifica deoarece omul a învăţat să voteze. Eu, personal, pe acest senator l-am văzut ultima dată acum trei ani, când a venit în Bâlteni pentru campania electorală”, a precizat Vlăduleanu.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here