Vişoianu: “Speram ca schimbările în PD-L Gorj să se facă mult mai devreme”

428

visoianuFostul candidat PD-L la alegerile parlamentare din 2008, Corneliu Vişoianu, a revenit în judeţul Gorj. De data aceasta nu în calitate de om politic ci dorind să ajute judeţul pe care, în urmă cu doi ani, a vrut să îl reprezinte în Parlamentul României.

Vişoianu a demonstrat însă că este la curent cu toate schimbările care au avut loc recent în PD-L Gorj dar şi cu lupta politică care va fi tranşată în martie, pentru şefia organizaţiei. A evitat însă să dea un pronostic privind viitorul preşedinte al PD-L Gorj, deşi ştia că lupta se va da între parlamentarii Ion Ruşeţ şi Constantin Severus Militaru, a menţionat în schimb că modificările care au avut loc în PD-L Gorj ar fi trebuit să aibă loc mai devreme. Vişoianu a ţinut să anunţe, de asemenea, că nu va mai candida în 2012 pentru un loc la alegerile parlamentare, fiind convins că revenirea sa în Gorj va crea discuţii în rândul unor politicieni care se pregătesc să intre în lupta politică de peste doi ani. Pedelistul nu a uitat să menţioneze că nu regretă nici măcar o clipă faptul că a candidat în Gorj pentru a deveni parlamentar, chiar dacă nu a reuşit să obţină numărul de voturi necesar pentru a accede în Parlament.

Proiect pentru ajutorarea gorjencelor

Corneliu Vişoianu se află de ieri în judeţul Gorj, nu în postură de om politic ci în calitate de preşedinte al Fundaţiei Culturale DELTA. Fostul candidat la alegerile parlamentare din Gorj a venit acum în judeţul nostru pentru a ajuta o anumită categorie socială să treacă mai uşor peste problemele create de recesiunea economică. Fundaţia condusă de Vişoianu a reuşit astfel să semneze cu Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane” un contract de finanţare pentru realizarea unui proiect intitulat “Şi noi vrem să muncim! Accesul femeilor pe piaţa muncii”. Valoarea acestui proiect, care va fi implementat în două regiuni Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia, este de aproape 13 milioane de lei, implementarea urmând să se realizeze în doi ani de zile. Munca propriu-zisă va începe însă în ianuarie obiectivul proiectului fiind promovarea incluziunii sociale şi a egalităţii de şanse pe piaţa muncii a femeilor aflate în situaţii de risc de excludere socială.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.