Viperele s-au înmulțit în zona Peștișani! O persoană a fost mușcată

154

Localnicii din Peștișani susțin că soarele din ultimele zile a scos la lumină o mulțime de vipere. Acestea au fost văzute de diverși cetățeni în zona Gureni, în apropierea Peșterii Ciorii și pe Valea Bistricioarei. De altfel, la jumătatea lunii trecute, o viperă a înțepat un lucrător al uneia dintre firmele, care prestează în zona Peștișani, omul reușind să omoare, însă, la timp, șarpele veninos.

De teamă că vipera ar fi reușit să-și împrăștie veninul în piciorul său, acesta a cerut să fie văzut de un medic, motiv pentru care ar fi fost dus la UPU din cadrul SJU Târgu-Jiu. Cei care l-au controlat pe pacient i-au spus că nu e însă cazul să-i administreze antiviperin, unitatea neavând la momentul respectiv, potrivit omului, acest ser în spital. ,,M-au trimis la Craiova”, a explicat omul, care a fotografiat vipera, ce a fost la un pas să-i pună în pericol viața.
Primarul de Peștișani, Cosmin Pigui, susține că nu a auzit de incident, dar povestește că mai multe zone din localitate sunt cunoscute ca populate de vipere. Acesta le indică cetățenilor să ocolească punctele respective, să intre doar îmbrăcați corespunzător acolo și să încerce să nu tulbure habitatul acestor târâtoare, care s-au înmulțit considerabil în ultimul timp. Chiar edilul susține că a văzut recent un șarpe, și și-a făcut griji, pe moment, că este o viperă.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Dom’ Primar Pigui nu va faceti griji din cauza serpilor din comuna, ci din cauza “VIPEREI” de Nicolcioiu. Parca nu as vrea sa fiti urmatoarea victima muscata de “VIPERA” NICOLCIOIU dupa Pavel, fostul primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here