Viorel Gârbaciu nu a primit notă de trecere

1081

garbaciuOmul de cultură Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu, a primit nota 6,61 la proiectul de management pe care l-a prezentat pentru evaluarea activităţii sale.

Gârbaciu spune că nu este de acord cu decizia comisiei de evaluare şi că va face contestaţie atât în ceea ce priveşte nota cât şi componenţa comisiei.

Directorii de instituţii culturale din Târgu-Jiu au fost puşi foto 001pe jar în această perioadă, participând la concursul de proiecte de management pentru păstrarea sau ocuparea posturilor de conducere. Deşi pentru postul de director al Şcolii Populare de Artă au fost depuse doar două dosare, dintre care unul, al Emiliei Drăgotoiu Nanu, a fost respins pentru că nu avea suficientă vechime în domeniu, nota primită de Gârbaciu îl situează în afara concursului. “S-a adeverit încă o dată vorba hazoasă a românului cum că alergi de unul singur şi ajungi pe locul doi. Aşa s-a vrut şi cu Gârbaciu şi aşa s-a făcut”, a declarat directorul. Acesta nu vrea, însă, ca lucrurile să rămână aşa. Acesta este hotărât să ia atitudine cu atât mai mult cu cât aceiaşi membri ai comisiei l-au evaluat şi în anii anteriori, dându-i nota maximă. “Aceeaşi comisie m-a evaluat şi anul trecut şi anul celălalt, fără a avea, ce-i drept, acelaşi preşedinte, Vasile Râbu nefiind în structurile instituţiei. Dar culmea, de fiecare dată am luat nota zece iar acum am luat 6,61. şi totuşi, anul 2009 a fost cel mai bun an din istoria instituţiei”, a declarat Gârbaciu.
Proiecte de management au depus şi alţi directori de instituţii culturale care au prezentat activitatea pe care au avut-o în ultimul an. Singurul care nu a trecut de concurs a fost Viorel Gârbaciu deşi, după spusele sale, instituţia pe care o conduce a avut un an foarte bun.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here