Violate de propriul tată

336

violatorTrăiau sub teroare şi credeau că nu vor mai scăpa niciodată. Este vorba despre drama unor copii fără copilărie, două fete de numai 13 şi, respectiv 15 ani care, de câţiva ani, erau obligate să întreţină raporturi sexuale

chiar cu propriul tată.

Bestia care se vrea a se numi tată are 37 de ani şi locuieşte în comuna Turburea. Cele două fiice ale sale, de 13 şi 15 ani, sunt internate la o Casă de Tip Familial din Motru dar, în perioada vacanţelor, erau lăsate să petreacă mai mult timp liber cu tatăl. Cele două micuţe au trezit, însă, în bărbat, alte sentimente decât cele paterne. Vacanţele în care acestea trebuiau să se întoarcă acasă, în sânul familiei, deveniseră, de aproximativ trei ani, se pare, un real coşmar pentru cele două micuţe. Acestea, până la urmă, au povestit prin câte au trecut.
Bărbatul a fost surprins când recunoştea
Oamenii legii au fost anunţaţi de cele întâmplate de către Direcţia Judeţeană pentru Protecţia violator (2)Copilului Gorj. Aceştia, împreună cu un procuror criminalist, au realizat o întâlnire între cele două fete şi aşa zisul lor tată. Venind să le ia pe fete de la Casa de Tip Familial, din discuţiile pe care le-a purtat cu acestea a reieşit faptul că, într-adevăr, bărbatul le obliga să întreţină relaţii sexuale cu el, în repetate rânduri. Surprins, efectiv, în timp ce recunoştea acest lucru, Constantin C. nu a mai avut cum să nege. Tatăl violator a fost introdus în arest pentru 24 de ore iar ieri a fost prezentat Tribunalului Gorj, cu propunere de arestare preventivă. Procurorii nici nu au clipit: bărbatul va fi cercetat pentru viol şi incest, în arest.
Violată în repetate rânduri încă din 2006
Din cele povestite de fete, se pare că sora cea mare a căzut prima victimă. Potrivit Rominei Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj, bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu minora în perioada 2006 – 2008 şi, ulterior, iunie – septembrie 2009. Cea mică, în vârstă de numai 13 ani, a fost supusă aceloraşi tratamente în perioada iunie – septembrie 2009. Fetele au rămas în centrul de plasament în timp ce bărbatul, după gratii, va fi judecat pentru faptele sale.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here