Violată de şase bărbaţi

677

viol (5)O tânără de 21 de ani din Mătăsari îi acuză pe şase tineri de viol. Fata a povestit că îi ştia pe doi dintre ei dar că nu şi-ar fi închipuit niciodată că va trece printr-un asemenea coşmar.

Fapta s-a consumat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apropierea pârâului Jaleş din localitatea Băleşti.

Tânăra a anunţat poliţia în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 04:40, despre faptul că a fost victima unui viol. G.G.L. a povestit oamenilor legii că îi ştie pe doi dintre cei şase tineri care au obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu ei, dar că le cunoaşte doar prenumele. Primii care au fost depistaţi de către poliţie au fost cei doi, Florin P., de 20 de ani şi Marian D.C., de 22 de ani, ambii din Băleşti. Fata se pare că a primit o invitaţie la cafea, de la cei doi tineri, într-un bar din localitatea Drăgoteşti, de aici pornind povestea care, pentru tânăra femeie, s-a transformat în coşmar.
„Cadou” de ziua unuia dintre suspecţi
viol (4)Spunând că este ziua sa de naştere, Florin P. a convins-o pe fată să meargă împreună cu el şi cu prietenul său în Băleşti, localitatea de origine a lor. Nimic nu o făcea pe tânără să se gândească la ceea ce o aşteaptă. Ajunşi acolo, însă, petrecerea care trebuia să aibă loc a degenerat, de fapt, într-un mod foarte neplăcut pentru fată. Ajunşi în preajma pârâului Jaleş, unde nimeni nu putea să o audă, fata a fost violată atât de către tinerii care o însoţeau, cât şi de alţi patru care au sosit între timp, anunţaţi, probabil, de prietenii lor despre „distracţia” pe care au pus mâna. Astfel, Adrian R., de 23 de ani, Dumitru D.P., de 25 de ani, Constantin P.O., de 22 de ani şi Victor P.F., de 21 de ani, toţi din Băleşti, au fost adăugaţi pe lista tinerilor acuzaţi de viol.
Răspund în faţa legii
Pe baza celor povestite de victimă, oamenii legii au reuşit să îi identifice pe toţi cei şase şi, în seara zilei de sâmbătă, să îi reţină şi să îi introducă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Ieri, aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă judecătoria Târgu – Jiu cu propunere de arestare preventivă. Disperaţi să îşi vadă fiii în cătuşe, părinţii băieţilor se aflau la poarta Parchetului şi se întrebau cum de a fost posibil să se întâmple aşa ceva, în timp ce fata violată va rămâne cu o amintire traumatizantă întreaga viaţă.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here