Viitorul se vede bine: A căzut gardul de la noua sală de sport din Novaci

2565

Administrația locală din orașul Novaci a zorit începerea, în plină precampanie electorală, a lucrării la noua sală de sport din localitate, finanțată de CNI. Lucrările se desfășoară atât de bine încât și gardul de la organizarea de șantier a căzut și nimeni nu ridică de acolo. Cu toate acestea, viitoarea sală de sport apare în proiectul de candidat al primarului liberal Leuștean.

Autoritățile din Novaci s-au dat peste cap ca în ultimele luni înainte de septembrie să înceapă niște investiții care au ajuns însă, cu o lună înainte de alegerile locale, la punctul mort. Este cazul noii săli de sport din localitate, a căror lucrări trebuiau să înceapă în luna mai, dar în zonă, mult mai târziu au început să apară mici modificări și un gard care înconjoară investiția.
Lucrătorii firmei care a câștigat proiectul s-au făcut nevăzuți, însă la scurt timp de la începerea lucrării, iar proiectul a intrat în conservare. De altfel, aceasta nu este singura lucrare începută pentru a lua ochii electoratului din Novaci, aceeași situație se înregistrează și la blocul ANL unde au dispărut și acolo constructorii, în timp ce Leuștean se laudă cu blocul din care se vede doar o groapă necesară fundației.
În ceea ce privește sala de sport, dezastrul și dezinteresul se văd cu ochiul liber. Mai exact, din prea multă nepăsare, gardul de la organizarea de șantier a căzut și nimeni nu îl ridică, asta deoarece constructorul nu are de gând să lucreze în vara aceasta, ci abia spre iarnă, probabil, când lucrările ar trebui oprite din cauza vremii nefavorabile.
Cetățenii taxează aceste lucruri pe care le văd cu ochiul liber, în timp ce Leuștean așteaptă o nouă vizită a lui Orban în Gorj să defileze triumfător alături de premierul liberal. În ceea ce privește investițiile acestea sunt în stand-by până, probabil, după alegeri.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here