Vie declarată moartă într-un certificat de deces al Primăriei Peștișani

769

O localnică din Peștișani a primit certificat de deces pe numele ei, luna trecută, după ce soțul ei, Ion Blendea, a murit. Asta deoarece Mariana Pavel, funcționar al Primăriei Peștișani, angajată recent pe Stare Civilă, a trecut în document numele văduvei și nu cel al mortului. În concluzie, din eroarea funcționarei, certificatul de deces l-a primit soțul supraviețuitor, Călina Blendea, și nu cel trecut în lumea celor drepți. Evident că funcționara care a greșit nu a fost sancționată pentru eroarea gravă comisă în activitate, depistată de familia decedatului abia la Casa de Pensii Gorj când fiul mortului s-a dus să ridice ajutorul de înmormântare pentru tatăl său. Greșeala a fost remediată tot de funcționara angajată, la finalul anului trecut, în primărie, acesta fiind chiar rudă cu președintele comisiei de concurs, Nicolae Nicolcioiu. Mariana Pavel a fost norocoasa câștigătoare a postului respectiv din cei peste zece candidați înscriși pentru funcția în cauză.
A.Stoica

5 COMENTARII

  1. Ba ce tot va legati de analfabetul asta de Nicolcioiu, ii dati prea mare importanta. Ca inafar sa fure si sa ia spagi nu stie nimic, manca bani statului degeaba, sta toata ziua si taie frunze la catele, sta pe calculator si sa uita pe OLX, Tocmai.ro, autovit,etc Iar cand il dor ochii de atata treaba da o fuga la oras…joia va intalniti cu el in timpul serviciului prin targu auto si nu oricum cu Dusterul primariei, am uitat el nu are program dar este pontat. Esti o mare rusine a primariei si a comunei, NICOLCIOIULE!!!!

  2. Stimata doamna Mariana Pavel dati-va demisia de onoare pentru incompetenta de care ati dat dovada la fel ca si colega dumneavoastra proaspat demisionara, angajate la pachet ca fiind foarte destepte, de catre inspectorul Nicolcioiu Nicolae, presedintele tuturor comisiilor la nivelul Primariei Pestisani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here