VIDEO: Unul dintre agresorii care au bătut un om de afaceri cu ranga, pe o stradă din Târgu-Jiu, ridicat de polițiști din trafic

1211

Unul dintre bătăușii implicați în altercația din data de 2 iulie, atunci când un om de afaceri din Târgu-Jiu, a fost snopit în bătaie de doi indivizi, a fost prins de polițiști, ieri, în trafic, pe raza județului Hunedoara. Acesta a fost adus în cătușe la Târgu-Jiu, la sediul Poliției.
,,La data de 8 iulie, în continuarea cercetărilor în cauza penală privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, fapte comise la data de 2 iulie asupra unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, de către persoane necunoscute, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj au acționat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat de 26 de ani, din comuna Vețel, județul Hunedoara, bănuit de comiterea infracțiunilor.
Bărbatul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 68 Vețel, județul Hunedoara, fiind încătușat de polițiști și condus la sediul IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Pe 2 iulie, dimineața, omul de afaceri Florin Glodeanu, în vârstă de 42 de ani, care locuiește pe o stradă liniștită din Târgu-Jiu, a ieșit la poartă, unde avea mașina parcată și a observat că are un cauciuc dezumflat.În timp ce se uita uimit la autoturism, lângă el a apărut un tânăr care i-ar fi cerut telefonul pentru a apela un cunoscut. Acesta ar fi refuzat, spunându-i că îi apelează el numărul. Imediat, persoana necunoscută l-a lovit și l-a pus la pământ, moment în care a venit un alt bărbat cu o rangă și a început să-l lovească. Al doilea agresor se află în libertate, deocamdată.
„Am găsit o roată de la maşină spartă. În timp ce încercam să mă întorc să iau altă cheie de la altă maşină, a venit un tip, mi-a cerut telefonul. Mi-a dat un pumn şi apoi a sărit pe mine jos şi a venit un tip cu o rangă de fier, cu ceva din fier, şi a început să mă lovească. Au încercat, la final, să-mi dea şi în cap, dar cred că nu au avut curaj sau probabil asta a fost un avertisment, ca să-mi rupă piciorul şi să mă bage în spital. Nu îi cunosc pe cei doi. Nici nu am apucat să-l văd bine pe cel de-al doilea. Oamenii erau foarte violenţi şi foarte porniţi. Eu aş vrea să ştiu cine e în spate pentru că ei sigur au venit în schimbul unei sume de bani să rezolve o problemă în stil mafiot”, a declarat victima.Bărbatul deţine o firmă şi concesionează trufe din 2012 în mai multe judeţe. Motivul ar fi legat de suprafețele de pădure concesionate de firma omului de afaceri de la Direcția Silvică Gorj, pentru recoltarea trufelor.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here