VIDEO: Un sexagenar a întreținut relații sexuale cu fiica vecinilor! Minora de 13 ani a ajuns la medic, gravidă în 5 luni

2865

Bunica și nepoata sa, în vârstă de 13 ani din Negomir, s-au prezentat, marți dimineața, la medicul ginecolog de la Spitalul Orășenesc Rovinari, pe motiv că minorei îi întârziase ciclul menstrual. Femeia bănuia că nepoata ei ar fi gravidă, iar după un simplu ecograf bănuielile bunicii s-au confirmat. Cu rezultatul la purtător cele două s-au prezentat la poliția din Rovinari și au făcut o plângere penală la adresa vecinului de locuință, din Negomir, un bărbat de 63 de ani, pe care l-au acuzat că a întreținut acte sexuale cu minora, lăsând-o gravidă. Poliția a început cercetările, iar Protecția Copilului Gorj a deschis o anchetă în acest caz.

Cazul fetei în vârstă de 13 ani, din comuna Negomir, însărcinate în 20 de săptămâni, după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un vecin de 63 de ani, a pus pe jar întreaga comunitate.
Mai multe persoane s-au mirat de întâmplare, iar unii au spus că fata ar fi avut o relație și cu un tânăr din comună. Cert este că, sarcina a fost confirmată de medic, iar minora îl indică drept vinovat pe vecinul cu 50 de ani mai în vârstă decât ea.


Existența plângerii penale a fost confirmată de IPJ Gorj, polițiștii chemându-l pe senior la poliție, în cursul zilei de ieri, pentru audieri. Familia fetei nu ar fi știut de relația minorei cu vecinul, de faptul că totul s-ar fi consumat la începutul acestui an, și nici de sarcina care este avansată.
„În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Deși în cauză s-a vehiculat existența unui viol, acest lucru a fost infirmat de polițiști, fata spunând că actul sexual a fost consimțit de minoră.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here