Video: Tânărul Adrian Roșoga, viitor agent de penitenciare, în comă indusă! Pentru operație, familia caută donatori de sânge

46584

Adrian Roșoga din Târgu Jiu, familia fiind din Bibești, comuna Săulești, se luptă pentru viața sa, pe patul Spitalului nr. 1 din Craiova. La această unitate, tânărul, elev al Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Arad, a ajuns ieri cu un elicopter SMURD, ce a aterizat în comuna Turburea, locul unde a avut loc accidentul de motocicletă în care a fost implicat acesta și un prieten de-al său. De altfel, Roșoga era pasager pe motocicleta care a lovit un cap de pod, aruncându-i pe cei doi într-un șanț de pe marginea drumului. 

Tânărul de 25 de ani, care a făcut practică în decembrie-ianuarie în Penitenciarul Târgu-Jiu, a revenit în urmă cu doar 3 zile de la Arad. Acesta se pregătea de absolvirea școlii, în august acesta urmând să iasă triumfător de pe porțile unității de învățământ arădene. S-a petrecut însă acest incident nefericit, dar familia și iubita acestuia are încredere că Adrian luptă pentru viață.

Tânărul pacient este în comă indusă la Spitalul de urgență din Craiova, având creierul inundat de sânge. Picioarele și o mână le are rupte și i-au fost băgate în ghips. Va fi trezit de medici pentru o viitoare intervenție chirurgicală, iar pentru asta, alături de rugăciuni și credință, familia a fost anunțată că pacientul are nevioie urgență de sânge. Deja la Bibești mai mulți localnici s-au mobilizat iar luni se vor prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină. Familia cere ajutor și la Grinex, unde lucrează tatăl tânărului, și la Consiliul Județean Gorj, mama acestuia lucrând la Muzeul de Artă din Târgu-Jiu. Se cere sprijin și Penitenciarului Târgu-Jiu, salariații unității care pot dona pentru tânărul elev sunt rugați să sprijine lupta lui Adrian pentru viață.

Cetățenii, donatorii centrului, sunt rugați să ajute acest tânăr donând la Târgu Jiu indiferent de grupa de sânge avută, cu mențiunea că fac asta pentru Adrian Roșoga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here