VIDEO: Rețeta săptămânii – Fabiskitchen: Bucătăria tradițională, un trend care nu moare niciodată!

1422

Bucătăria tradițională, indiferent de țară, rămâne mereu un trend, mai ales în aceste vremuri moderne în care mulți bucătari o reinterpretează în diferite stiluri.
Indiferent de restaurante, cu specific de fine dining (calitate ridicată în servire, meniu și atmosferă), sau restaurante pentru toate buzunarele, gătitul tradițional rămâne în trend. Personal, sunt fan al bucătăriei tradiționale pentru că îmi place foarte mult să o reinterpretez.
Ca și bucătar profesionist, cu multe ingrediente la îndemână, ador să încerc diferite combinații în tradițional.
Este minunat că, în aceste vremuri, omul are de toate la dispoziție să se joace cu gustul și să ajungă la o reinterpretare finală de fine dining în tradițional.
Tocmai de aceea, bucătăria tradițională nu trebuie să ,,moară “ niciodată pentru că s-a lucrat foarte mult în descoperirea preparatelor, cu toate că, dacă vorbim de bucătăria franțuzească, multe preparate s-au descoperit din greșeală, interesant!
Asta înseamnă că bucătarul trebuie mereu să încerce ceva nou, iar rezultatul poate să fie un real succes.
Este important să se păstreze vie mâncarea tradițională, de aceea, de câte ori aveți ocazia, gătiți tradițional acasă, învățați pe copiii dumneavoastră despre cultura gătitului, nu lăsați tradiționalul să dispară.
În încheiere, vă invit să urmăriți un video despre tradiționalul reinterpretat. În ziua de azi se găsesc ingrediente de tot felul, dați frâu liber creației culinare și ,,jucați-vă “ cu gustul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here