ViDEO: Polițiștii au prins tâlharii care au speriat chiriașele din Giurgiu și Ilfov

9337

La o săptămână de la evenimentele din Târgu Jiu, când două tinere din Giurgiu au sărit pe geamului unui apartament închiriat în regim hotelier, deoarece patru indivizi mascați au întrat peste ele cu scopul de a le jefui, o situație similară fiind înregistrată și într-o garsonieră închiriată în zona centrală a municipiului, unde se aflau alte tinere din Ilfov, polițiștii i-au prins pe răufăcători.

Cei patru au fost reținuți de polițiști și băgați în arestul IPJ Gorj iar locuințele eliberare imediat după de tinerele bănuite de practicarea prostituției, în aceste spații. S-a discutat și despre turism sexual dar și ipoteza că aceste tinere ar fi fost clientele celor patru.

Polițiștii i-au identificat pe făptași iar potrivit IPJ Gorj: „În continuarea cercetărilor privind cele două infracțiuni de tâlhărie calificată, săvârșite un noaptea de 23/24 iunie a.c., polițiști de investiții criminale din cadrul Politiei Municipiului Tg Jiu au identificat și reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al IPJ Gorj, patru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 31 de ani, unul din orașul Târgu Cărbunești și ceilalți din Târgu Jiu”.

Cei patru urmează sa fie prezentati mâine Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventiva.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here