VIDEO: Parterul unui bloc de locuințe sociale, lăsat fără canalizare timp de câteva zile! Șapte familii din Țicleni, disperate

1132

* Chiriașii jigniți de un salariat al Aparegio Țicleni
* Locatarii, amenințați că vor fi scoși din bloc, asta pentru o lucrare care a durat nici două ore

Blocul de locuințe sociale, aflat lângă Primăria Țicleni, a fost afectat, de la finalul săptămânii trecute, de înfundarea canalizării. Imobilul a fost reabilitat cu peste 800.000 de lei, dar, chiar și așa canalizarea tot a cedat, afectând drastic șapte familii care locuiesc la parterul clădirii. Oamenii au dat din colț în colț, ba la primărie, ba la Aparagio Țicleni ca să găsească o soluție la rezolvarea problemelor lor, cu atât mai mult cu cât, apa din canalizare a refulat și le-a inundat locuințele. Locatarii spuneau că nu pot interveni la rețeaua de canalizare defectă, deoarece imobilul aparține autorității locale. Abia luni după-amiaza, după ce locatarii au făcut publică problema de nesuportat, defecțiunea s-a remediat, nu au lipsit însă amenințările și talentul unor lucrători Aparegio, nedornici de muncă…

Locatarii blocului au amenințat la primărie că vor chema presa ca să vadă în ce condiții trăiesc. Asta luni, după ce problema nu își găsea rezolvare de vineri, mai precis de la finalul săptămânii trecute.
Luni, o echipă a Aparegio a ajuns însă la fața locului, autoritatea locală arătându-se, potrivit cetățenilor, neputincioasă la rezolvarea problemei reclamate de chiriași.
După nici două ore, defecțiunea a fost remediată, spre bucuria chiriașilor care au întâmpinat greutăți și în convigerea echipei să se apuce de lucru.

Atitudine de blamat: ,,Când omul aduce Sanepidul îi premiază pe toți”!
Oamenii au fost amenințați că se va chema Sanepidul la fața locului și ei vor ajunge în stradă, lucru care a stârnit nemulțumiri la adresa salariatului de la Aparegio Țicleni care în loc să rezolve situația a preferat să agite spiritele.

,,Ce zise, că aduce televiziunea? Să aducă televiziunea că vine și Sanepidul și îi premiază pe toți, că e instalație interioară”, a comentat un salariat de la Aparegio Țicleni prea supărat că va fi pus la muncă.

Chiriașii au protestat zgomotos și au cerut explicații, pentru că li s-a specificat că vor fi lăsați pe drumuri.Locatarii plătesc chirie la primărie, peste 200 de lei lunar.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here