VIDEO: La inaugurarea noului teren sintetic de la Budieni, primarul Stamatoiu a înlocuit costumul cu echipamentul sportiv!

804

Autoritățile comunei Scoarța au reușit să bifeze, la final de an, o nouă investiție promisă locuitorilor din Budieni, un teren sintetic cu nocturnă, care le va îmbunătăți orele de sport elevilor de la școala aflată vizavi, dar le va umple și tinerilor timpul într-un mod corect și sănătos. Investind 170.000 de lei, noua bază sportivă a prins rapid contur, iar, ieri, autoritățile au avut onoarea să o inaugureze cu un meci de fotbal de zile mari. Chiar primarul Stamatoiu a îmbrăcat echipamentul sportiv și a intrat pe teren, din echipa sa făcând parte angajați ai primăriei și consilieri locali.

După ce au participat la momentul festiv de la Căminul Cultural din Budieni, locul în care a sosit încărcat cu daruri Moș Crăciun, autoritățile locale din comuna Scoarța au inaugurat, miercuri, noul teren sintetic al Școlii Budieni.
Investiția a costat 170.000 de lei, iar terenul va fi utilizat de elevii școlii, dar și de restul membrilor comunității.
De bucurie că investiția a fost finalizată la timp, iar visul elevilor s-a împlinit, școlarii neavând un teren de sport, primarul Ion Stamatoiu a intrat pe noul gazon sintetic, jucând fundaș dreapta într-un meci în care s-au antrenat mai mulți angajați ai primăriei și consilieri locali.
Secretarul primăriei a fost chiar portar la meciul de inaugurare al terenului sintetic, iar un slujbaș al bisericii a dat, de asemenea, cu piciorul în minge.
Elevii școlii din Budieni nu aveau unde își desfășura orele de sport și se jucau în stradă, fapt care nu se va mai întâmpla odată cu inaugurarea noii investiții din Scoarța.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here