VIDEO: În doar două zile – Un consilier liberal din Țicleni a strâns 1000 de semnături pentru punerea unei bariere ori a unui semafor la trecerea de cale ferată de la fosta Avicola Târgu-Jiu

3010

“O semnătură poate salva o viață!” este denumirea petiției on-line, care a fost inițiată de către Constantin Brănescu, consilier PNL la Țicleni, petiție care a adunat deja 700 de semnături, în timp ce, pe tabele, aceasta a mai strâns alte 300. Alesul local atrage atenția pericolului existent la ieșirea din Târgu-Jiu spre Dănești și chiar spre Țicleni, loc unde, la trecerea respectivă de cale ferată, au decedat, călcate de tren, zece persoane, aici mai având loc alte nenumărate accidente rutiere grave.

Consilierul va depune semnăturile și solicitarea sa la organele abilitate, ca și acea trecere să fie semnalizată corespunzător, fie cu barieră, fie cu semafor, pentru a se evita alte pierderi de vieți omenești în zona respectivă.
Să nu uităm că, 450 de angajați ai fostei Avicola Târgu-Jiu, sunt zilnic, în pericol! Asta, deoarece, ei traversează această cale ferată, de două ori pe zi, ea nefiind semnalizată corespunzător, conștienți că acolo au murit peste zece persoane, trecerea fiind flancată de crucile respectivilor.

“Marți, voi depune la Prefectura Gorj, la Primăria Municipiului Târgu-Jiu, la Consiliul Județean și la SNCFR Craiova petiția inițiată de mine, alături de listele de semnături și voi așteapta apoi ca autoritățile abilitate să ia o măsură corespunzătoare la această trecere periculoasă de cale ferată.

Chiar dacă eu sunt din Țicleni, iar trecerea este pe raza municipiului Târgu-Jiu am făcut asta, deoarece cetățenii din localitatea mea trec și ei zilnic pe acolo, aceasta fiind ruta cea mai rapidă spre municipiu și ei, și familiile lor sunt în pericol.
Din Țicleni au decedat în acel loc patru persoane”, a spus Costi Brănescu. Acest demers al alesului local liberal este unic în Gorj, pentru un astfel de obiectiv, o trecere de cale ferată într-un punct feroviar intens circulat.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here