VIDEO: Fiica managerului Tîrziu, moașă la un botez de rromi în Târgu-Cărbunești!

5738

Anca Ștefania Tîrziu, fiica managerului Spitalului Orășenesc din Târgu-Cărbunești, Constantin Tîrziu, s-a înrudit, anul acesta, cu o familie de rromi avuți din localitate, ea fiind de acord să-l boteze, în calitate de moașă, pe fiul lui Nikă și Bianca. De altfel, nașul micului Antonio a fost tocmai patronul echipei de fotbal de copii, recent înființată în localitate. Acesta a aruncat cu banii pe lăutari, făcând dedicații pentru nașă, moașă și invitați. 200 de lei s-au oferit doar pentru o singură dedicație de acest fel. Petrecerea de pomină a avut loc la finalul primei săptămâni din acest an la restaurantul hotelului din Târgu-Cărbunești.

Paranghelie mare pe 6 ianuarie în Târgu-Cărbunești, după ce o familie de rromi avuți din localitate și-au botezat feciorul, invitată fiind lumea bună din oraș.
De altfel, tinerii care și-au botezat băiatul l-au pus naș pe Ionuț Gâlcescu, om de afaceri din localitate, ce a înființat echipa de fotbal pentru copii-Pandurii Târgu-Cărbunești, și soția acestuia, iar moșii au fost fiica doctorului Tîrziu și soțul acesteia.
De altfel, moașa, asistent la spital, s-a distrat de minune, intrând în toate horele alături de invitații la petrecere.
Familia micuțului creștinat s-a lăudat pe paginile de socializare cu evenimentul din ianuarie, dar și cu rudele sus-puse, dobândite odată cu botezul lui Antonio.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here