VIDEO: Consilier liberal, la un pas să fie bătut de nevasta primarului Calotă! A ieșit cu o scândură în drum!

3387

Contestatar vehement al primarului Mihai Calotă, consilierul liberal de la Urdari, Bebe Tauru, a dat piept cu nevasta edilului, la finele săptămânii trecute, după ce a vrut să-l filmeze pe acesta că folosește autoturismul primăriei în scop personal. Între Tauru și consoarta lui Calotă a avut loc un schimb de replici, printre portiera deschisă a mașinii consilierului, în timp ce femeia a încercat de câteva ori să-i smulgă telefonul cu care acesta a filmat întreaga scenă tragi-comică, iar la final, nevasta primarului i-a arătat semne obscene alesului local.

Consilierul local PNL, Bebe Tauru, s-a intersectat, vineri, cu autoturismul Dacia Duster al Primăriei Urdari, pe ulițele comunei. Când și-a dat seama că primarul Mihai Calotă o duce acasă pe nevasta sa, Tauru a făcut cale-ntoarsă și s-a luat după primar. Consilierul liberal spune că în urmă cu o seară, îl întâlnise pe primar, în timp ce se întorcea cu soția de la cumpărături de la Târgu-Jiu, tot cu autoturismul primăriei.
În momentul în care Tauru a ajuns în apropierea casei primarului, acesta tocmai parcase Duster-ul în fața porții, iar soția lui Calotă a luat o bucată de scândură și a venit, furioasă, spre mașina consilierului, să-i ceară explicații. ,,De ce vii după el, ce ai cu el?”, a răbufnit femeia, prin portiera deschisă a mașinii.
Soția primarului a încercat, de câteva ori, să-i smulgă telefonul din mână lui Tauru și, după un scurt schimb de replici, cu ocară și blesteme, a abandonat ,,lupta”, arătându-i acestuia semne obscene.
Întreg acest episod de un comic caragialesc a fost filmat în întregime, ba mai mult, a fost transmis, în direct, pe o rețea de socializare și a stârnit reacții din partea cetățenilor.
,,Dacă primarul își permite să meargă cu mașina instituției acasă, atunci de ce nu ar merge și șeful de post sau alți șefi de instituții la fel!! Dacă nu se poate demonstra că este un abuz, măcar cetățenii localității să înțeleagă că este o mare aroganță!!”, a comentat un localnic.

Un altul a fost mai aprig la adresa consoartei primarului: ,,Ferească Domnul, cu parul? Urât din partea ei, nu credeam că o femeie poate să facă așa ceva!”, a scris acesta.
Claudiu Matei

1 COMENTARIU

  1. De ce nu se sesizează nimeni că bou’ de Tauru face live in timp ce conduce si intoarce si pe linie continua in curba. E un mare dobitoc cu probleme psihice acest Bebe Tauru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here